tisdag 27 oktober 2009

Köket börjar ta form...

I den lilla hyllan till vänster ska kokböckerna förvaras, tänkte jag.





Här vid bardisken ska 2 barstolar i svart o krom stå. Har redan inhandlat dem, det var rea på Netto i våras! Den blir perfekt att ställa maten på när man har gäster, barnen kan sitta här o göra läxor eller bara hänga, fördrink till gästerna, etc.


Kyl o frys ska stå där dammsugaren står.





Nu har det verkligen börjat likna ett hem, lite i alla fall... Köket är på god väg att komma på plats. Så här långt är jag jättenöjd, det ser helt fantastiskt ut, tycker jag!! Bänkskivorna blir supersnygga till de vita luckorna o de rostfria handtagen.

6 kommentarer:

  1. Hej på er alla.
    Måste vara skönt att kommit så långt. Ser jättebra ut. Blir säkert fint.

    Kramar Ann

    SvaraRadera
  2. Hej Marie!!
    Det ser ju jättebra ut! =)

    /annika

    SvaraRadera
  3. Hej hej Ni har ju också kommit jätte långt :-) Har ni valt lucka solid till köket?
    Visst längtar man tills allt är klart??:-)

    SvaraRadera
  4. Ja, vi har valt Solid. Man längtar visst tills man får nycklen! Tänker ni flytta in innan om ni får nycklen tidigare?
    Vi måste lämna vårt hus den 14/12 o får ju inte nycklen förrän 18/12 så vi har bokat in oss på hotell de nätterna, hoppas bara inte det blir fler!!

    SvaraRadera
  5. Jag tror att ni kommer få ert hus i tid, kostar för mycket pengar för företaget om de bryter kontraktet. Vi skall flytta in så fort vi kan,vi har lägenheten till den 21/12. och vi skall få nycklarna den 18/12. Men nu har de MUNTLIGT flyttat tillbaka till den 1/12. Och då kan vi flytta i lun och ro! Hoppas på det datumet! :-)

    SvaraRadera
  6. Hej,
    Kul att se alla bilderna. Jag gillar ert kök, och det är väldigt bra med en bardisk, det tycker vi med. Men vi kommer att göra sista steget med "överhyllan" själva. Ser fram emot nya bilder, det verkar gå fort nu.

    SvaraRadera