fredag 11 december 2009

Kontrollbesiktning!!

Idag har vi haft kontrollbesiktning. Det var byggchefen från LB-hus, en besiktningsman och så vi. De gick igenom vilka fel som fanns i huset o de ska vara åtgärdade till på torsdag i nästa vecka. Det var ju inga större fel, men ganska mycket som inte var ok.

Förutom småfelen var det ett par vägguttag som satt fel, rören på vinden till parabolen var fel storlek, utomhusmålning på vissa ställen var bara gjort 1 gång, ett par kakelplattor var spräckta, fel ljusramp i ett av badrummen, missljud i centraldammsugaren, en av duschväggarna satt för högt, spräckt takpanna och en takpanna som ej var fastspikad, en handdukstork fungerade inte, elanslutning saknades, nu orkar jag inte skriva mer............

Hoppas vi har bättre tur på slutbesiktningen!

5 kommentarer:

  1. Hej,

    Det där lät ju inte så kul, och vi får verkligen hoppas allt allt blir åtgärdat. Hade nog varit rätt så irriterad... Hoppas ni får en bra helg och att det går bra på slutbesiktningen. I vilken landsände bygger ni förresten?

    SvaraRadera
  2. Oj, frustrerande med alla småfel men bra ändå att de upptäcks nu. Det finns väl ingen som bygger hus som inte har fel lite här och där har jag förstått, men det känns onödigt. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Det blir jättebra! Allt ordnar sig, snart inflyttning! Tänk så fort det går nu mot slutet! Kram Monica

    SvaraRadera
  4. Hej Marie med familj

    Vi är i farten att välja huslev och LB-hus är en av finalisterna. Vilket totalbetyg får LB-hus av er på en 5-gradig skala?

    Ser hur som helst jättefint ut!

    M v h
    Benny

    SvaraRadera
  5. Hej Benny! Vi ger LB-hus en 4:a, vi är väldigt nöjda med dem. Det som gör att de inte får full pott är deras underleverantörer!

    Lycka till med ert blivande hus!

    SvaraRadera