söndag 3 januari 2010

Kök/matplats

Snart är matplatsen färdig, ska bara "piffa" lite till. Ev en matta, tavlor, höga blomkrukor som ska stå på golvet, vi har ju inte fönsterbänkar där.

Funderat på det här med gardiner, ska nog inte ha några där faktiskt...




4 kommentarer:

  1. Vad fint det blir och vad snyggt med de höga fönstren. Jag har också funderat på gardiner och vi kommer nog inte heller att ha det i kök och vardagsrum. Däremot i alla sovrum på övre plan. Roligt att du fortlöpande lägger ut bilder! Jag kommer med intresse följa hur ni gör med trådgården sedan. Din förra verkar vara helt underbar.

    SvaraRadera
  2. Tack, Carin! Jag följer er blogg också om jag inte sagt det innan!

    SvaraRadera
  3. Hej Marie,

    tack för dina söta kommentarer. Jag har varit på väg in till dig flera gånger men alltid blivit avbruten. Så fint ni har fått det. Jag har varit inne här förut. Du är den med de gröna fingrarna har jag för mig:) Perfekt nu till våren då jag ska ut och fortsätta med trädgården. Jag behöver all hjälp jag kan få. Är totalt kass när det gäller sånt egentligen.

    Krukorna i matsalsfönsteret var det ja, jag köpte dem på EM möbler förra vintern. Egentligen är det vaser men jag använder dem som krukor. Det ser så fjuttigt ut med vanliga låga krukor när man har fönster som går nästan ner till golvet.

    Kram Maria.

    SvaraRadera
  4. Åh vad fräscht och fint det blev!

    SvaraRadera